Faciliteiten van Balaia Golf Village

Balaia Golf Village beschikt over een receptie met lounge (internettoegang), twee restaurants (“A Varanda” en “Le Club”), een supermarktje, kiosk, kapper en beautysalon. Verder is er een health club met verwarmd binnenbad, jacuzzi, stoombad en fitnessruimte (Allen tegen betaling). Een aanrader: laat u masseren in de health club! In de grote fraai aangelegde tuinen bevinden zich 6 zwembaden (allen met kinderbad) waarvan twee met een bar/snackbar. Kinderen kunnen in het kinderbad en in de speeltuin heerlijk spelen. Bij de zwembaden kunt u gratis gebruik maken van ligbedden en parasols.

Golfen

Balaia Golf Village beschikt over een eigen 9-holes (meer informatie) par 3 golfbaan, drivingrange met uitgebreide oefenfaciliteiten en clubhuis (“Le Club”). Les van deskundige pro’s is ook mogelijk. Regelmatig worden er wedstrijden georganiseerd.
Binnen een straal van 20 kilometer bevinden zich nog 8 golfbanen. Starttijden zijn te reserveren via de receptie.

Tennissen

Verder kunt u tenissen op één van de vier tennisbanen. In het hoogseizoen worden er regelmatig tenniswedstrijden gehouden (bij voldoende belangstelling). Ook is het mogelijk om tennisles te nemen. (allen tegen betaling)

Er rijdt dagelijks een shuttlebusje naar Albufeira stad (de “Strip”) en naar het strand.

Plattegrond van Balaia Golf Village, Portugal.