Voorwaarden voor huren van de vakantiebungalow

1.  Aantal personen
Vermelde huurprijzen gelden voor maximaal 4 volwassenen. De bungalow biedt maximaal 6 slaapplaatsen (waarvan 2 op slaapbank in de woonkamer). Bij boekingen van meer dan 4 volwassenen geldt een toeslag.

2. Boekingen
Kijk voor een verzoek tot boeking of de bungalow beschikbaar is in de gewenste periode. De minimale verblijfsduur is 3 nachten. Verzoeken tot boekingen zullen zo spoedig mogelijk worden behandeld. Na akkoord wordt de boeking door ons bevestigd.
Bij bevestiging dient 25% van de huursom overgemaakt te worden naar de op de bevestiging genoemde bankrekening.
Na ontvangst van de aanbetaling wordt de boeking doorgegeven aan Balaia Golf Village. Zij zullen hiervan een bevestiging zenden. 8 weken voor vertrek dient het restant van de huursom voldaan te worden. Vindt betaling van de slottermijn niet tijdig plaats vervalt de overeenkomst van rechtswege en zonder enig recht op restitutie.

3. Annulering
Bij annulering van de reis door de huurder zullen de volgende kosten in rekening gebracht worden:
1. Annulering tot 8 weken voor vertrek: 25% van de huursom;
2. Annulering tot 4 weken voor vertrek: 75% van de huursom;
3. Annulering tot de dag van vertrek: 90% van de huursom;
4. Annulering op of na dag van aankomst: volledige huursom plus eventuele aanvullende kosten gemaakt door ons.

4. Aankomst en vertrek
De bungalow is op de dag van aankomst vanaf maximaal 15:00 beschikbaar en dient op de dag van vertrek voor 10:00 verlaten te zijn. Als de bungalow voor of na uw huurperiode niet verhuurd is kan er eventueel in overleg met Balaia Golf Village geschoven worden met genoemde tijden.

5. Breuk en schade
Bij schade aan de bungalow of inventaris dient u zich te melden bij de receptie. Zij zullen de schade opnemen en deze zo spoedig mogelijk herstellen. Schade als gevolg van normale slijtage aan machines is voor onze rekening. Overige (breuk)schade is voor rekening van huurders. Na afloop van de huurperiode zal Balaia Golf Village een complete check-out uitvoeren en ons, waar nodig, daaromtrent rapporteren.

6. Algemeen
Het is niet toegestaan te roken in de bungalow. Huisdieren zijn niet toegestaan.